• Image 1
  DYER TE BLINDUARA
  GREKE
  450 euro
  14 pika mbyllje
  Dyert e sigurta është sinonim me cilësi të lartë, shumëllojshmëri
  të gjerë dhe zgjedhje, e kombinuar me çmime më të ulët të tregut.
 • Image 2
  DYER TE BLINDUARA
  SPANJOLLE
  480 euro
  14 pika mbyllje
  Të gjitha dyert e blinduara janë të certifikuara
  prej institucioneve më prestigjioze evropiane.
 • Image 3
  DYER TE BLINDUARA
  ITALIANE
  600 euro
  14 pika mbyllje
  Çdo dere e blinduar është mbrojtja e parë dhe më kryesorja
  kundër çdo vjedhje. Rrjedhin nga një teknologjive të sistemit dhe
  pajisjeve të avancuara të sigurisë që vetëm Dierre mund ta ofrojë.
 • Image 3
  BRAVA PER
  DYER TE BLINDUARA
  Oferte per brava
  Brava Italiane nga: 150 - 350 euro
  Brava automatike elektromekanike
  nga: 650 - 2.500 euro
 • Shiko instalimin
  e dyerve ne YOUTUBE


Kompania jone ofron:
a) celes te pa kopjushem - b) instalimin (Garantuar për gjithe jetën)
c) στη θωράκιση, dhe d) pamjen e jashtme

Ofert per brava te blinduara
Brava Italiane nga: 150 - 350 euro (përfshirë në sistemin e mbrojtjes )
Brava automatike elektromekanike nga: 650 - 2.500 euro
Në rast emergjence të vendosni një derë të re në të njëjtën ditë.
Çmimet nuk përfshijnë TVSH